ADE – Pi invites Identity Group & VET!

EVENT RECORDINGS18-10-2014 @ Comedy Theater in de Nes, Amsterdam ‎

ADE – Pi invites Identity Group & VET!

 
 
 
 
 
 
 
 

EVENT LOCATION


sugarfactory

Comedy Theater in de Nes, Nes 110, 1012 KE Amsterdam, Netherlands

loading map – please wait…

Comedy Theater, Nes 110, Amsterdam
52.369858, 4.893299

 
 
 

ABOUT THIS EVENTDRESSCODE: BLACK & YELLOW

▬▬▬▬▬INFO ▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Naam: Pi invites Identity Group & vet!
Datum: 18 okt 2014
Locatie: Comedy Theater Nes 110, Amsterdam
Tijd: 21:00 tot 05:00 uur

Van 15 tot en met 19 oktober vindt Nederlands grootste dance evenement, het Amsterdam Dance Event(ADE), weer plaats. ADE is een groot platform waar artiesten, labels en organisaties van over de hele wereld bij elkaar komen om Amsterdam voor 5 dagen om te toveren naar het Mekka van de Dance Scene.

Pi heeft het plan opgevat om samen met Identity Group en de mannen van vet! tijdens ADE een avond neer te zetten die zijn weerga niet kent. Zaterdag 18 oktober zal het comedy theater aan de Nes worden omgebouwd tot een club van formaat en bundelen de organisaties de krachten om voor deze speciale gelegeheid een superieure avond neer te zetten. Alle 3 de organisaties zijn bekend om hun eigen specialiteit, en juist deze combinatie maakt dat deze avond op voorhand al tot een groot succes mag worden gerekend!

Om de sfeer nog verder te verhogen is er deze keer een dresscode zodat het publiek volledig samensmelt met het decor en ADE: BLACK & YELLOW. Het wordt meer dan gewaardeerd als een ieder zich naar deze dresscode gaat kleden.

Wil jij onderdeel zijn van dit spektakel? Neem de informatie hieronder door en haal vandaag nog goedkoop je early bird ticket voor maar 10 euro!!!!. De prijzen van de tickets zullen stapsgewijs omhoog gaan. De normal tickets kunnen jullie bemachtigen voor 15 euro. Aan de deur zijn de tickets 20 euro. Voor gasten uit Rotterdam is er een Combi Ticket samengesteld voor maar 30 euro. Dit houdt in dat het vervoer en entree geregeld is voor een mooie prijs. We kunnen zelf niet wachten en hebben ontzettend veel zin om Comedy Theater aan de Nes een flinke draai te geven en er weer een geweldig evenement van te maken. Dit doen we natuurlijk met z’n allen!! Tot de 18e!!

▬▬▬ LINE-UP – TIME TABLE ▬▬▬

Impello b2b El Funkador
Bram Fidder
Ben Brothers
Jewel-Kid b2b Boris
Br-e
Chester Code (Official Fanpage)
Nova Caza
Alex Pi b2b SIRENA
Host: Isia Da Luz

 
 
 
 
 
 

SHARE THIS PAGE