Wooferland 2013


31-08-2013, Houtrak, Spaarnwoude

 
 
 
 

jaydee

14:00-15:30 @ WOOFERSTAGE

JAYDEE

Plastic Dreams, wie kent die track niet? Je kunt hem nog steeds terugvinden in sets van dj’s als Carl Cox waarmee, na al die jaren, nog steeds de vloer wordt aangeveegd. Robin Albers bracht ons in de jaren 90 al zijn radioshow ‘For those who like to groove’, dus Woofers; get your groove on voor de nestor van de Nederlands house.

woofsticker

Frank de Wulf

15:30 – 17:00 @ WOOFERSTAGE

FRANK DE WULF (BE)

Op herhaling, en met recht. Frank de Wulf is verantwoordelijk voor een indrukwekkende rij klassiekers, en draait nog steeds de klassieke sterren van de hemel. Zijn eerdere optreden op Wooferland viel bijzonder in de smaak.

woofsticker

Carlijn

17:00 – 18:30 @ WOOFERSTAGE

CARLIJN

Het heeft een aantal jaren geduurd, maar uiteindelijk is het gelukt: Carlijn op Wooferland en ook voor deze dame geldt dat het op veler verzoek is. Carlijn zal op Wooferland laten zien en horen waarom haar sets in de Mazzo zo geliefd waren.

woofsticker

Remy

20:00 – 21:30 @ WOOFERSTAGE

REMY

Zonder uitzondering strak gemixt, stevig, maar altijd funky en groovy. Remy heeft al diverse Wooferlands op zijn naam staan, maar deze editie zal ook voor Remy zeer speciaal worden. Na een hernieuwde zoektocht door zijn beste vinyl kwam Remy zoveel juweeltjes tegen, die moeten gewoon op Wooferland gedraaid worden.

woofsticker

Klomp

14:15 – 15:30 @ FREESTYLE STAGE

KLOMP

Uiteraard beroemd van de Troll, HHS en Luilak feesten in Haarlem van 1991 – 1995. 20 minutes of fame op Immortality in Sporthallen Zuid was dan wel het hoogtepunt, tot nu….. WOOFER!

woofsticker

Klomp

15:30 – 16:45 @ FREESTYLE STAGE

AMBIENT DAAN

Niet bepaald voor het eerst op Wooferland, DJ Ambient Daan. Hoewel zijn sets de laatste jaren steeds minder “ambient” zijn weet hij nog steeds de juiste snaar te raken bij de volleerde partyganger. Gaat ie toch ambient draaien, of toch wat anders? Daar kom je toch echt alleen achter op Wooferland 2013.

woofsticker

Patrice

16:45 – 18:00 @ FREESTYLE STAGE

PATRICE V/D BERG

Patrice is born and raised in Amsterdam en bracht zijn eerste house track uit in 1992, in samenwerking met niemand minder dan Dov Elkabas oftwel The Prophet. De laatste jaren beweegt hij zich, met zijn producties en dj-sets, in het diepere spectrum van de techhouse en techno.

woofsticker

RAW

18:00 – 19:15 @ FREESTYLE STAGE

RAW UNDERGROUND

Het motto van dit duo past goed bij Wooferland; Lovin’ the past, livin’ in the now and looking forward to tomorrow! Als duo, bestaande uit Jasper Wognum en Lukas Pauka, bakken ze al decennia lang heerlijke tracks. Hun voorliefde voor zowel analoog als digitaal zorgt voor een spannende balans tussen classic en nieuwe sounds.

woofsticker

Rossi

19:15 – 20:30 @ FREESTYLE STAGE

ROSSI

DJ Rossi loopt ook al aardig wat jaartjes mee in de scene. Van Dancevalley, HQ en van Klazienaveen t/m Lutjebroek, op vele plaatsen heeft hij energieke sets neergelegd. Van UK Hardhouse tot heerlijke houseplaten van weleer, Rossi zal op Wooferland de klok weer terugdraaien tot minstens de jaren negentig.

woofsticker

Gino

21:45 – 23:00 @ FREESTYLE STAGE

GINO

Hij was al weer terug, maar ging onlangs toch weer even terug naar the Big Apple. Lang duurde dat niet, en binnen no-time zat ‘da Joker’ al weer op een vlucht richting Amsterdam, want zeg nou eerlijk, nothing beats Amsterdam. Van de eerste Dancevalley tot Subtopia en nu Wooferland, Gino is zelf een klassieker!

woofsticker

Gino

16:00 – 17:30 @ WAREHOUSE STAGE

CELLIE

Mister Mazzo, en onderhand behorend tot het meubilair op Wooferland. Deze editie zal Cellie samen met Carlijn een set weggeven waarmee de oude Mazzo tijden zullen herleven alsof het gisteren was. Zijn energieke en goedlachse sets vallen altijd in de smaak op Wooferland.